Doneer en help mee!

Niet iedereen is in de mogelijkheid om voor kortere of langere tijd huis, werk, familie, vrienden en land achter te laten en aan boord te komen van één van de schepen. Maar er zijn nog meer manieren om Mercy Ships in dit werk te ondersteunen! Liefde uiten in deze wereld hoeft niet moeilijk te zijn, kijk maar naar de video hiernaast!

De medische zorg voor de patiënten is volledig gratis. Om dit mogelijk te maken betalen alle vrijwilligers aan boord een maandelijkse bijdrage voor kost en inwoning, de crew fees. Er word dan gezorgd voor een cabin, eten en drinken. Ook zijn de reiskosten naar en van het schip, vaccinaties, verzekeringen en andere bijkomende kosten voor eigen rekening. 

Zolang ik bij Mercy Ships werk heb ik geen eigen inkomsten, en om dit werk te kunnen doen ben ik afhankelijk van uw/jouw steun! Dat kan op verschillende manieren:

Bid voor het werk van Mercy Ships, en voor mijn werk aan boord.

Maak met een gift mijn werk bij Mercy Ships mogelijk. Dit kan door op de 'doneer' knop hieronder te klikken, deze leidt naar mijn pagina op de website van Mercy Ships Holland. Als u daar op de knop "steun deze bemanning" klikt, word uw/jouw donatie gestort op de rekening van Mercy Ships onder mijn naam. 

Liever zelf een gift overmaken? Dat kan met de volgende gegevens:

IBAN: NL75 ABNA 0411 4677 78

T.n.v.: Mercy Ships Holland

O.v.v.: 5719 Nelique Meeuse

Let op: het is belangrijk om de o.v.v. (5719 Nelique Meeuse) goed in de omschrijving te zetten i.v.m. de juiste toewijzing van de gift. 

Mercy Ships is een ANBI, giften zijn dus aftrekbaar van de belasting!